Περράκης
Description
ΜΟΚΕΤΕΣ - ΧΑΛΙΑ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ - LAMINATE - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΩΝ - STOR

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1974 από το Χρήστο Περράκη στην Αθήνα και 6 χρόνια αργότερα άνοιξε το 2ο κατάστημά μας στα Χανιά, σε συνεργασία με τον Γεώργιο Περράκη ,οπότε και ξεκίνησε η πορεία της Αφοι Χ. & Γ. Περράκης Ο.Ε..

Σήμερα τα καταστήματα "Περράκης", ακολουθώντας πιστά την παράδοση που τα έφερε ψηλά στην προτίμηση των καταναλωτών, συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, με ιδιόκτητα σημεία λιανικής πώλησης στα Χανιά και σε Αθήνα, και κατέχουν εξέχουσα θέση ανάμεσα στις επιχειρήσεις του κλάδου ,αποτελώντας πρότυπο συνεργασίας και ανάπτυξης.
read more +

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες σε όλη την Ελλάδα για λιανικό και για χονδρικό εμπόριο χαλιών, μοκέτας και υλικών συσκευασίας.

Βασικό προϊόν της εταιρίας μας είναι το χαλί και οι πρωτοποριακοί τύποι που εισάγουμε καλύπτουν όλες τις τάσεις διακόσμησης, ακόμη και για τα πιο απαιτητικά γούστα.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και γι αυτό επιλέγουμε τις μεγαλύτερες εταιρίες απο χώρες με παράδοση στα χαλιά, όπως η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ινδία, η Τουρκία, η Μολδαβία και η Βουλγαρία.

read less -

Contact
Διεύθυνση Πανόρμου 53
Περιοχή Αμπελόκηποι Πόλη Αθήνα
Τηλέφωνο 210 6916110
Follow us
Map
Share it