Ενεχυροδανειστήριο Αθηνών
Description
Η επιχείρησή μας ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1985 τον καιρό που οι άδειες ήταν μετρημένες και δίνονταν ύστερα από αυστηρούς ελέγχους ως προς την αξιοπιστία των ενδιαφερομένων. Επίσης, σε καιρούς βαθιάς οικονομικής κρίσης όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο του ευκαιριακού κέρδους και το κυνήγι του εύκολου χρήματος. Η μακρόχρονη πορεία μας αποτελεί εχέγγυο της αξιοπιστίας μας, καθώς είμαστε 30 χρόνια επαγγελματίες ενεχυροδανειστές με πολύ μεγάλη εμπειρία και γνώση.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στη Λ. Κηφισίας 24 στους Αμπελόκηπους, 200 μέτρα από την διασταύρωση με την Λ. Αλεξάνδρας με εύκολη πρόσβαση από μετρό στις στάσεις Αμπελοκήπων και Πανόρμου.
read more +

Ελάτε στα γραφεία μας, όπου μέσα σε ασφαλές και εχέμυθο περιβάλλον θα σας δώσουμε άμεση και αποτελεσματική λύση στο οποιοδήποτε περιστασιακό ή μη πρόβλημά σας. Με απλές διαδικασίες και σε πνέυμα μακροχρόνιας συνεργασίας. Αγοράζουμε ή ενεχυριάζουμε τα πολύτιμα αντικείμενά σας, όπως:

› Κοσμήματα (χρυσά ή ασημένια).
› Προϊδιόκτητα ρολόγια υψηλής ωρολογοποιίας.
› Χρυσές λίρες.
› Ασημένια σκεύη.
› Νομίσματα (χρυσά ή ασημένια).

Οι ειδικοί εκτιμητές μας με χαρά θα σας προσφέρουν μια δωρεάν εκτίμηση των πολύτιμων αντικειμένων σας και θα σας δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση σε σχέση με τις ανάγκες σας.

read less -

Contact
Διεύθυνση Λ. Κηφισίας 24
Περιοχή Αμπελόκηποι Πόλη Αθήνα
Τηλέφωνο 210 7488768
Follow us
Map
Share it