Αφοί Βενιέρη
Description
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ & SERVICE
Η εταιρεία μας Αφοί Βενιέρη Ο.Ε. δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2007 σε συνέχεια της προηγούμενης νομικής μορφής, που λειτουργούσε από την άνοιξη του 1999, με εξειδίκευση σε προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν ανταλλακτικά ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών καθώς και εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευών όλων των επωνύμων εταιρειών.

Ειδικότερα η γκάμα των ανταλλακτικών που διαχειριζόμαστε αφορά τις λευκές συσκευές, όπως πλυντήριο - ψυγείο - κουζίνα και θερμοσίφωνα καθώς και για οποιαδήποτε μικροσυσκευή (σκούπες - σίδερα - μίξερ - χύτρες ταχύτητος - σεσουάρ - τοστιέρες - ξυριστικές μηχανές κλπ).
read more +

Στο χώρο της εταιρείας μας λειτουργεί ένα σύγχρονο συνεργείο επισκευών για μικροσυσκευές των εταιρειών Philips, Braun, Hoover, Fissler, Stirella, Bosch, Simac, Rohnson, Siemens, Miele, Severin, Hair Majesty, Black & Decker, Sitram και πολλών άλλων.

Η εταιρεία μας σεβόμενη πάντα τον πελάτη - καταναλωτή προσφέρει τις υπηρεσίες τις μέσα από εξειδικευμένους ανθρώπους, έτοιμους να ακούσουν τις ανάγκες σας και να προσφέρουν την καλύτερη λύση που υπάρχει για εσάς άμεσα και υπεύθυνα.

Σας περιμένουμε κοντά μας.
ΑΦΟΙ ΒΕΝΙΕΡΟΙ Ο.Ε.

read less -

Contact
Διεύθυνση Πανόρμου 5
Περιοχή Αμπελόκηποι Πόλη Αθήνα
Τηλέφωνο 210 6449911
Follow us
  • Εξουσιοδοτημένο service & Ανταλλακτικά ηλεκτρικών οικιακών συσκευών
  • Philips, Braun, Kenwood, Stirella κ.α.
  • Σακούλες για ηλεκτρικές σκούπες
Map
Share it