Κάβα παντός... ποτού
Description
ΚΑΒΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΤΩΝ + ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Στους Αμπελόκηπους, στην περιοχή του Γηροκομείου Αθηνών, βρίσκεται από τον Αύγουστο του 2006, η κάβα "Παντός... Ποτού". Πρόκειται για ένα χώρο, απλό, ζεστό και φιλόξενο, όπου μπορεί κανείς να βρει τα... πάντα σε σχέση με το ποτό και ότι το συνοδεύει (ξηρούς καρπούς, snacks για το κρασί, προϊόντα delicatessen κλπ). Μπορείτε, λοιπόν, να βρείτε μπύρες από όλο τον κόσμο και από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες, ποτά από κάθε γωνιά της γης, παραδοσιακά λικέρ από διάφορα μέρη του τόπου μας, ούζα και τσίπουρα από Μυτιλήνη, Χίο, Θεσσαλία και αλλού. read more +

Η γκάμα των εμφιαλωμένων ελληνικών κρασιών είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχουν κρασιά από παραθαλάσσιους, πεδινούς και ορεινούς αμπελώνες. Κρασιά (πανω από 300 ετικέτες) εξαιρετικής ποιότητας για όλες τις απαιτήσεις και όλα τα βαλάντια. Μεγάλη, δε, είναι και η ποικιλία στα μη εμφιαλωμένα κρασιά. Χύμα κρασιά από γνωστούς Έλληνες παραγωγούς από τη Νεμέα, τη Σαντορίνη, τη Λήμνο, τον Τύρναβο. Κρασιά από γηγενείς ποικιλίες σταφυλιού (Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά) ή από ξένες ποικιλίες (Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardoonay).

Στο μη εμφιαλωμένο τσίπουρο, τρεις είναι οι επιλογές:
› Από Κρήτη, Βιολογική ρακή Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.
› Από Τύρναβο, τσίπουρο από διάφορες ποικιλίες σταφυλιού ελαφρύ και ευκολόπιοτο.
›> Από Λήμνο, απόσταγμα πολλαπλής απόσταξης βιολογικό και εξαιρετικό.

Τέλος, στις κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σας μπορείτε να βρείτε το δώρο που θα κάνετε και που θα σας εκφράζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία συσκευασιών.

read less -

Contact
Διεύθυνση Τριφυλλίας 83
Περιοχή Αμπελόκηποι Πόλη Αθήνα
Τηλέφωνο 210 6929689
Follow us
Map
Share it