Μάρκος Γαβριελάτος ΕΠΕ
Description
Η ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε δραστηριοποιείται από το 1980 στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας ειδών θέρμανσης, κλιματισμού, φυσικού αερίου, ηλιακών συστημάτων και αυτοματισμών.

Στόχος της εταιρίας μας, από την ίδρυση της έως σήμερα, είναι η προμήθεια της Ελληνικής αγοράς με προϊόντα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας. Για τον σκοπό αυτό συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους, όπως:
read more +

Applimo
Γαλλικό εργοστάσιο κατασκευής προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης, όπως: ηλεκτρικοί λέβητες, αερόθερμα, θερμοπομποί, θερμοσυσσωρευτές, σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας, κ.α.

SICC s.p.a
Ένα από τα μεγαλύτερα Ιταλικά εργοστάσια κατασκευής μπόιλερ (διπλής και τριπλής ενέργειας), δοχείων αδρανείας ζεστού και ψυχρού νερού και θερμοδοχείων τύπου COMBI για συστήματα ηλιακής θέρμανσης.

DELTACALOR s.r.l
Το πιο σύγχρονο Ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής διακοσμητικών θερμαντικών σωμάτων και θερμαντικών σωμάτων λουτρού υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής.

STYLEBOILER
Ένα από τα μεγαλύτερα Ιταλικά εργοστάσια κατασκευής ηλεκτρομπόιλερ, ηλεκτρικών θερμοσιφώνων και αντλιών θερμότητας για ζεστό νερό χρήσης.

REFLEX
Το μεγαλύτερο Γερμανικό εργοστάσιο κατασκευής κλειστών δοχείων διαστολής με μεμβράνη για εγκαταστάσεις θέρμανσης, ψύξης, ηλιακών και πόσιμου νερού.

SR Rubinetteria s.r.l
Ένα από τα μεγαλύτερα Ιταλικά εργοστάσια κατασκευής διακοπτών μονοσωληνίου, δισωληνίου, διακοσμητικών διακοπτών για σώματα λουτρού και εξαρτημάτων λεβητοστασίου.

Επίσης η ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Ε.Π.Ε συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελληνικής αγοράς όπως: WILO HELLAS ABEE - BUDERUS HELLAS A.E - REHAU - SIEMENS - RIELLO - INTERPLAST

Η ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Ε.Π.Ε κατασκευάζει από το 1986 τους ηλιακούς θερμοσίφωνες 2ης και 3ης ενέργειας SUNLIT.

Η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών είναι το κύριο γνώρισμα της εταιρίας μας. Η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την μεγάλη εμπειρία των μηχανικών της εταιρίας, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις και στα πλέον δύσκολα προβλήματα, έχουν ως αποτέλεσμα να μας εμπιστεύεται ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών, καταστημάτων και τεχνικών εταιριών.

read less -

Contact
Διεύθυνση Μομφεράτου 35
Περιοχή Αμπελόκηποι Πόλη Αθήνα
Τηλέφωνο 210 6438677
Follow us
Map
Share it