Χρωμοκίνηση
Description
Η εταιρεία ΧΡΩΜΟΚΙΝΗΣΗ δραστηριοποιείται στο χώρο των χρωμάτων - βερνικιών & εργαλείων από το 1969. Ξεκινώντας, όπως οι περισσότερες εταιρείες, ως οικογενειακή επιχείρηση, κατόρθωσε μέσα στην ανταγωνιστικότητα των καιρών να εξελιχθεί και να σταθεί στην ελληνική αγορά με τη σημερινή της μορφή.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στους Αμπελόκηπους ( Κεντρικά: Πανόρμου 61, Υποκατάστημα: Λαρίσης & Άρτης 14 ). Η πολύχρονη πείρα μας κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα σεβαστό πελατολόγιο, προσφέροντας σωστή εξυπηρέτηση, κατάλληλες τεχνικές πληροφορίες και εξειδικευμένες γνώσεις στο δύσκολο αλλά και συναρπαστικό τομέα των χρωμάτων - βερνικιών. Έχοντας λοιπόν αποκτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, αντιπροσωπεύουμε όλες τις επώνυμες ελληνικές βιομηχανίες, τόσο στο βιομηχανικό όσο και στο οικοδομικό χρώμα, αλλά και αξιόπιστους οίκους της παγκόσμιας αγοράς.
read more +

Η ΧΡΩΜΟΚΙΝΗΣΗ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SHERWIN WILLIAMS U.S.A. και της EINZA Γερμανίας.

Δίνοντας λοιπόν τον καλύτερο εαυτό μας και με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον σας, εξυπηρετούμε με την ίδια σοβαρότητα από τον πελάτη λιανικής μέχρι την τεχνική εταιρεία, έχοντας λύση σε κάθε πρόβλημα. Συνεργαζόμαστε επίσης με Νοσοκομεία και το Δημόσιο. Το 7μελές προσωπικό της εταιρείας μας, άρτια καταρτισμένο σε τεχνικά θέματα, αντιμετωπίζει πάσης φύσεως προβλήματα με την κατάλληλη λύση. Τα τακτικά σεμινάρια, τόσο στο προσωπικό όσο και στους πελάτες, μεταδίδουν γνώσεις γύρω από τη συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία στο χώρο των υλικών.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αποχρώσεων ικανές να καλύψουν κάθε αισθητική σας ανάγκη, όπως και τη δυνατότητα ανάλυσης αποχρώσεων με σύγχρονο φασματογράφο. Επίσης, μεταφέρουμε τα υλικά στο χώρο σας, ή στο εκάστοτε εργοτάξιο, χωρίς επιβάρυνση.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η ανάπτυξη με σταθερά βήματα και η δημιουργία ενός νέου υποκαταστήματος για την εξυπηρέτηση ενός ακόμα κομματιού της Αττικής.

ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΧΡΩΜΑΤΑ + ΒΕΡΝΙΚΙΑ + ΕΡΓΑΛΕΙΑ

read less -

Contact
Διεύθυνση Πανόρμου 61
Περιοχή Αμπελόκηποι Πόλη Αθήνα
Τηλέφωνο 210 6984263
Follow us
  • Μεγάλη γκάμα χρωμάτων, βερνικιών και εργαλείων
  • Εξειδικευμένες τεχνικές πληροφορίες
  • Παράδοση σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής
Map
Share it